Steaua va debuta in grupele Europa League (editia 2012-2013) impotriva celor de la Stuttgart, in deplasare. Nemtii i-au studiat pe ros-albastri si intuiesc deja tactica acestora. "Probabil romanii se vor axa foarte mult pe defensiva. Trebuie sa fim concentrati", a declarat Tamas Hajnal, mijlocas al celor de la VfB.

Steaua lui Reghecampf, duel cu StuttgartFoto: steauafc.com

"Vom intalni un adversar cu o bogata experienta internationala, care probabil se va axa foarte mult pe defensiva. Trebuie sa avem rabdare si sa fim concentrati pentru a ne impune jocul. Vrem sa luam un start bun in Liga Europa si sa avem un parcurs cat mai lung in aceasta competitie", a declarat Tamas Hajnal, mijlocas al lui VfB, citat de Mediafax.

"Steaua a castigat in ultima etapa de campionat, este lider in Romania. Steaua este o echipa foarte omogena", a precizat Bruno Labbadia, tehnicianul lui Stuttgart.

Partida dintre Stuttgart si Steaua, contand pentru Grupa E din Europa League, se va disputa joi, de la ora 20.00, urmand sa fie in direct pe ProTV si LiveText pe HotNews.ro.