​Romania a bifat al doilea succes in preliminariile pentru Cupa Mondiala din 2014, tricolorii invingand cu 4-0 pe Andorra. "Am reusit ce ne-am propus, pana la urma s-a terminat bine. Acum vreai sase puncte din meciurile cu Olanda si Turcia", a declarat Victor Piturca, selectionerul primei reprezentative.

Victor Piturca Foto: AGERPRES

"Am reusit ce ne-am propus. Pana la urma s-a terminat foarte bine, scorul e confortabil, desi golul trei a venit foarte tarziu. Poate si oboseala a facut sa marcam al treilea gol tarziu, dar eu sunt multumit. La fel ca si dupa meciul cu Estonia le dau 10 plus baietilor mei. Nu am cum sa le dau alta nota. Jocul a fost bun. Ne-au interesat punctele. Avem sperante ca putem castiga si cu Turcia si Olanda", a declarat Victor Piturca.

"Pentru noi era foarte bine sa nu castige turcii, asa ne asteapta un meci teribil la Istanbul. E foarte bine ca Olanda a batut in Ungaria. Eu imi propun sase puncte in aceste doua meciuri. Daca o sa castigam trei tot e bine, iar daca vor fi doar doua, iarasi e foarte bine. Am spus-o si o mai repet, suntem outsideri in aceste doua meciuri. Asta este adevarul, suntem sub valoarea lor, chiar daca noua romanilor ne place sa ne dam mari" - Victor Piturca.

Mutu va reveni la nationala

"Daca e intr-o forma fizica optima (n.r. Adrian Mutu) ne poate ajuta in urmatoarea dubla cu Turcia si Olanda. Daca va fi titular la Ajaccio, probabil vom putea conta pe el. Cum sa nu ma gandesc la un jucator ca Mutu?", a conchis Victor Piturca, citat de Mediafax.