Dupa ce a debutat cu o victorie in Estonia, Romania va intalni Andorra in preliminariile pentru Mondialul de Fotbal din 2014. "Ma intereseaza doar sa castigam. Pentru mine este acelasi lucru daca ne vom impune cu 1-0 sau cu 4-0. Orice echipa mare poate sa piarda daca nu e conectata la joc", a declarat Victor Piturca in cadrul unei conferinte de presa. Partida cu Andorra se va disputa marti, de la ora 20.30, pe "Arena Nationala".

Victor PiturcaFoto: Rompres

"Imi doresc trei puncte si nimic mai mult. Sper sa fie si spectacol, dar ma intereseaza mai mult sa castigam. Pentru mine e acelasi lucru daca vom castiga cu 1-0 sau cu 4-0. Se tine cont de meciurile directe, e mai putin probabil sa conteze golaverajul. Un profesionist trebuie sa se gandeasca la tot ce se poate intampla intr-un joc.

Orice echipa mare poate sa piarda daca nu e conectata la joc. si Real Madrid a pierdut cu o echipa de liga a treia. Noi vom juca exact asa cum trebuie. Tot timpul vrem sa fim ofensivi, dar trebuie sa ne si permita adversarul. Vrem ca lumea sa fie multumita in tribune la finalul meciului", a declarat Victor Piturca.

Meciul Romania vs Andorra va fi in direct pe Antena 1 si LiveText pe HotNews.ro, marti, 11 septembrie, de la ora 20.30.

Grupa D, partidele de marti:

Romania - Andorra (20.30)

Turcia - Estonia (21.00)

Ungaria - Olanda (21.30)

Grupa D, s-au disputat pana acum:

Estonia - Romania 0-2

Olanda - Turcia 2-0

Andorra - Ungaria 0-5

Clasament Grup D

1 Ungaria 3 puncte (5-0)

2 Olanda, Romania 3 (2-0)

4 Turcia, Estonia 0 (0-2)

6 Andorra 0 (0-5).