Jose Mourinho a discutat cu jurnalistii de la AS despre ultimele rezultate ale Realului. Tehnicianul lusitan a surprins in momentul in care a venit vorba despre castigarea titlului din Primera Division. "Realul a ajuns sus sezonul trecut si pentru ca Barcelona si-a pierdut din nivelul foarte inalt", a precizat Mourinho.

Jose Mourinho Foto: Reuters

A venit la Real Madrid pentru a concura cu Barcelona

"Am semnat cu Real special ca sa concurez cu FC Barcelona. Rivalitatea dintre aceste doua echipe istorice este o binecuvantare pentru fotbal si pentru suporteri. Acest duel va continua sa fie important pentru bucuria fotbalului", a declarat Jose Mourino pentru AS, citat de gsp.

Despre succesul Realului din Primera Division.

"Daca Realul a ajuns unde a ajuns sezonul trecut este si din vina Barcelonei, care si-a pierdut din nivelul foarte inalt" - Jose Mourinho.

Despre regula fair-play-ului financiar

"Toti jucatorii vor sa evolueze pentru formatiile mari ale Europei, iar asta este un avantaj pentru Real. Stiu ca echipa mea este pregatita sa faca fata noilor reguli fara probleme. Avem potentialul sa ne tinem cei mai importanti si buni jucatori, cum ar fi Ronaldo, Casillas, Benzema si Higuain. Va fi greu pentru echipele care traiesc in exclusivitate din fondurile patronilor", a conchis Jose Mourinho.