Tarmo Ruutli, antrenorul nationalei Estoniei, a vorbit despre meciul cu tricolorii, tehnicianul fiind de parere ca Romania este o echipa agresiva, dar care poate fi invinsa. "Avem asteptari rezonabile, totul depinde de moment, de ziua pe care o prinzi. Vrem sa jucam fotbal de calitate", a declarat Ruutli. Romania va intalni Estonia, in deplasare, vineri, de la ora 21.00, in preliminariile pentru Cupa Mondiala de Fotbal din 2014.

"Avem asteptari rezonabile. Totul incepe de la linia de start, nu exista garantii in fotbal. Nu este o cursa in care cel mai bun castiga intotdeauna. Depinde de forma de moment, de ziua pe care o prinzi. Vrem sa jucam un fotbal de calitate. Ca asta nu garanteaza mereu un rezultat pe masura, se intampla adesea in fotbal. Nu trebuie sa fim nici prea increzatori si optimisti, toata lumea are sanse. Romania este o echipa mult mai agresiva si mai puternica decat Polonia (n.r. - ultimul adversar al nationalei Estoniei, care a castigat cu 1-0 amicalul din 15 august). Oricum, nimic nu este imposibil, trebuie sa profitam de oportunitatile pe care le vom avea", a declarat Tarmo Ruutli, citat de Mediafax.

"Nu avem un obiectiv important, dar vrem sa continuam pe linia inceputa in ultimii ani. Asteptarile fanilor nostri au crescut, dar trebuie sa avem rabdare. Romania este un adversar puternic si atractiv in acelasi timp. Poate ca nu trece prin cele mai bune momente din istoria sa, dar pentru noi Romania este un adversar foarte puternic. Trebuie sa dam totul si nici chiar atunci asta nu inseamna automat ca vom castiga" - Konstantin Vassiljev, mijlocas al nationalei Estoniei.

"Vom incerca sa jucam cat mai bine si vom vedea ce iese. Nu are rost sa ne gandim acum la un anumit numar de puncte si sa facem pronosticuri. Cine se astepta ca la precedentele preliminarii sa terminam pe locul 2 si sa jucam in play-off?" - Dmitri Kruglov, fundas al nationalei Estoniei.

Partida dintre Estonia si Romania se va desfasura vineri, 7 septembrie, de la ora 21.00, la Tallin, urmand sa fie LiveText pe HotNews.ro.