A marcat o "dubla" contra celor de la Granada ("albii" s-au impus cu 3-0), dar nu s-a bucurat dupa ce a inscris. Cristiano Ronaldo nu se mai simte dorit la Real Madrid, iar presa iberica speculeaza ca atacantul portughez vrea sa plece de la campioana Spaniei, informeaza Reuters.

Cristiano Ronaldo Foto: Reuters

A fost adus pentru 94 de milioane de euro in 2009 de la Manchester United, iar evolutiile sale la Real Madrid au fost de multe ori incantatoare. Cristiano Ronaldo a fost trist in meciul cu Granada (disputat duminica pe Santiago Bernabeu), cu toate ca a marcat de doua ori.

Ronaldo nu s-a bucurat dupa golurile reusite, lusitanul precizand dupa meci ca "este suparat dintr-un motiv profesional".

"Sunt trist dintr-un motiv profesional, acesta este motivul pentru care nu sarbatoresc golurile. Faptul ca Iniesta a fost premiat de UEFA nu are nicio legatura. Nu voi mai vorbi de acest aspect, ma concentrez la meciurile Portugaliei. Lucruri mult mai importante", a declarat Cristiano Ronaldo la finalul disputei cu Granada.

Conform AS, Ronaldo este suparat pe unii dintre coechipierii sai, unul dintre cei vizati fiind Marcelo (a declarat public ca Iker Casillas ar merita sa castige Balonul de Aur).

Vizibil afectat de faptul ca nu se mai bucura de acelasi sprijin al vestiarului, Ronaldo a discutat cu Florentino Perez, presedintele galacticilor, acest aspect.

In plus, atacantul de 27 de ani mai este deranjat de faptul ca nu i s-a propus inca prelungirea intelegerii scadente in 2015, cu toate ca fotbalisti precum Di Maria, Albiol si Arbeloa au deja contractele prelungite de catre conducerea gruparii din Madrid.

Conform AS, Ronaldo nu se "simte iubit" in capitala Spaniei, iar acest lucru il face sa-si doreasca sa plece de la Real Madrid.