Steaua Bucuresti a pierdut primul derby al sezonului in fieful Vasluiului cu 3-1. Stelistii au dominat categoric prima repriza si inceputul celei de-a doua, au inscris prin Chipciu dupa o cursa senzationala a lui Chiriches, au mai ratat doua ocazii mari de gol, dar doua greseli mari ale lui Stanca "au ingropat" trupa lui Reghecampf.

Cand meciul se ducea spre un 1-1 care parea sa impace ambele echipe, Sanmartean centreaza in careu din partea stanga iar Stanca are o iesire incredibila pe sub minge si Vasluiul conducea cu 2-1 (min 83). Steaua forteaza atacul fara idei clare, iar Marius Niculae inscrie pe contraatac printr-un sut frumos din afara careului la coltul lung (min 88).

Reghecampf - 'E pacat ca am pierdut un meci pe care l-am controlat'

''Este pacat am pierdut un meci pe care l-am controlat. Este frustrant pentru noi, pentru ca am reusit sa facem un joc destul de bun. Am reusit sa ne batem singuri. Trebuie sa strangem randurile, sa ne adunam, sa castigam meciurile urmatoare', a declarat Laurentiu Reghecampf citat de Agerpres.

Sumudica: Toti imi cantau prohodul, dar Dumnezeu a fost cu noi, cu echipa mai bine pregatita

Antrenorul echipei FC Vaslui, Marius Sumudica, si-a felicitat jucatorii, luni seara, dupa victoria inregistrata pe teren propriu in fata formatiei Steaua Bucuresti (3-1).

Antrenorul a declarat ca este foarte multumit de aceasta victorie pe care tinut sa le-o dedice, in mod ironic, ziaristilor care sustineau inainte de meci ca FC Vaslui va pierde, iar Marius Sumudica va fi demis.

''A fost spectacol, mai ales in a doua repriza. Usor, usor incepem sa formam un grup frumos. Incepem mai greu, dar in repriza a doua aratam bine, atat din punct de vedere fizic, cat si in privinta claritatii jocului. Am avut un adversar greu, iar dupa ce esti condus e dificil sa revii. Noi am facut-o si intr-o maniera frumoasa. Cu toate metodele de pregatire din alte tari, Vasluiul a fost mai proaspata, a fost echipa care a dominat jocul si care a meritat victoria cu prisosinta. Toti imi cantau prohodul, dar Dumnezeu a fost cu noi, cu echipa mai bine pregatita.(...) Este o seara frumoasa, care ma face fericit. Dedic aceasta victorie vasluienilor, care s-au bucurat de succes si care m-au aclamat, dar si familiei mele, care a inteles ce inseamna fotbalul pentru mine', a declarat Sumudica, potrivit Agerpres.

Vaslui

D. Coman - Milanov, Celeban, Charalambous, Salageanu - Antal, Caue, N'Doye, Varga - Sanmartean - M. Niculae

Antrenor: Marius Sumudica

Steaua

Stanca - Georgievski, Martinovici, Chiriches, Pirvulescu - Pintilii, Bourceanu - Ad. Popa, Chipciu, Tanase - Rusescu

Antrenor: Laurentiu Reghecampf