Antrenorul echipei Real Madrid a declarat miercuri, inaintea meciului tur al Supercupei Spaniei, care va avea loc joi, ca adversara FC Barcelona "este aceeasi Barca dintotdeauna", "o echipa de calitate, cu mari jucatori", potrivit AFP.

Tito Vilanova vs. Jose MourinhoFoto: Agerpres/AP

"Aceasta Barcelona este Barcelona dintotdeauna, cu aceiasi jucatori practic", a spus Jose Mourinho, intrebat in conferinta de presa daca exista vreo diferenta intre Barca lui Guardiola si Barca antrenata de Vilanova, secundul lui Pep, care a devenit antrenorul principal dupa plecarea lui Guardiola la finalul sezonului trecut.

"Exista poate cateva detalii care tin de nou, insa esential nu s-a schimbat nimic. Este Barca pe care o cunoastem: o echipa de calitate, cu mari jucatori", a continuat el.

Inainte de a se confrunta pentru prima data cu echipa lui Vilanova, Mourinho a tinut sa sublinieze lipsa dramatismului acestei intalniri.

"Dintre cele patru competitii pe care le vom disputa in acest sezon, Supercupa are cea mai mica miza. Si nu cred ca aceasta intalnirie are cea mai mica influenta asupra sezonului care ne asteapta. Ca dovada, ce s-a intamplat anul trecut", a spus el.

Dupa ce a pierdut Supercupa in fata Barcelonei anul trecut (2-2, 3-2), Real Madrid a castigat campionatul, punand capat unei serii de trei titluri consecutive ale Barcelonei (2009-2011).