Antrenorul Dan Petrescu (44 de ani) va semna un contract valabil pe trei sezoane cu gruparea rusa Dinamo Moscova, a anuntat, vineri, pe site-ul oficial, clubul moscovit, romanul urmand sa-i succeada lui Serghei Silkin, care a demisionat in urma rezultatelor slabe ale formatiei, scrie Mediafax.

Dan Petrescu Foto: AGERPRES

Petrescu isi va incepe de luni munca la noua sa echipa. La meciul cu Terek Groznii, echipa va fi condusa in continuare de interimarul Dmitri Kohlov.

In urma intalnirii Comitetului Director al clubului rus, noul presedinte este Ghenadi Soloviov, in locul lui Iuri Isaev, care a demsionat.

Dupa disputarea a patru etape, Dinamo Moscova ocupa ultimul loc in clasamentul primei ligi ruse, dupa ce a inregistrat tot atatea infrangeri.

Antrenorul Dan Petrescu a demisionat de la conducerea tehnica a echipei Kuban Krasnodar, la care evolueaza si atacantii Gigel Bucur si Daniel Niculae. La 29 decembrie 2009, Dan Petrescu a semnat un contract pe cinci ani cu Kuban Krasnodar, care evolua atunci in liga a II-a. El a reusit promovarea echipei dupa primul sezon, iar anul trecut a fost foarte aproape de a termina cu formatia Kuban pe un loc care sa-i asigure participarea in Liga Europa.

Dinamo Moscova este cea de-a sasea echipa din cariera de antrenor a lui Dan Petrescu, dupa Sportul Studentesc, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni si Kuban Krasnodar.