Fanii dinamovisti pot castiga, la meciul cu Metalist Harkov, mingi semnate de jucatorii echipei din “Stefan cel Mare”. Accesati www.biletedinamo.ro pentru a intra in posesia unui bilet la partida pentru un loc in grupele Europa League!

FC Dinamo Bucuresti a pregatit o noua surpiza pentru suporterii sai. Astfel, cei care vor decide sa mearga pe stadionul “National Arena” pentru a incuraja echipa in duelul cu Metalist Harkov vor putea castiga una dintre cele 100 de mingi de fotbal, toate avand semnaturile jucatorilor. "Danciulescu, Catalin Munteanu, Balgradean, Rus, Pulhac (foto), alaturi de restul echipei, vor semna cele 100 de mingi care vor fi daruite castigatorilor in ziua meciului, pe stadion. Este un cadou unic, pe care orice fan adevarat si-l doreste. Putem spune ca acestea reprezinta obiecte de colectie, intr-o serie limitata, special pentru suporterii adevarati", a declarat Adrian Dumitru, project manager www.biletedinamo.ro

Tragerea la sorti va avea loc in ziua meciului Dinamo - Metalist Harkov. Pentru a participa la tragerea la sorti, fanii trebuie sa cumpere bilete la meci de pe platforma online dedicata, www.biletedinamo.ro.

Confirmarea participarii la eveniment pe https://www.facebook.com/events/249711565149598/ va poate aduce o sansa in plus si posibilitatea de a primi mingea direct pe teren, in pauza meciului!

Livrarea biletelor comandate pe www.biletedinamo.ro se face prin intermediul curierului rapid, primele 2000 de bilete avand livrare gratuita!

Pentru meciul FC Dinamo – Metalist Harkov din 23 august, biletele sunt disponibile online la www.biletedinamo.ro.