Presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca adresele inaintate catre Primaria Craiova si Universitatea Craiova, prin care erau instiintate ca pot inscrie echipe in Liga a II-a, au ramas fara raspuns, relateaza Mediafax.

"In ceea ce priveste cazul Craiova, FRF s-a conformat cu ceea ce a decis Adunarea Generala si a inaintat o adresa primariei Craiova. Din pacate, nu am primit niciun raspuns de inscriere a unei echipe care sa fie sub coordonarea Primariei Municipiului Craiova, care putea sa fie asociat si cu 1 la suta. O a doua adresa a plecat catre SC Fotbal Club U Craiova. Ne-am conformat, desi nu recunoastem solutia data, am pus-o in aplicare pentru ca am facut si recurs si de asemenea nu am primit un raspuns. Deci niciuna dintre cele doua entitati, primaria sau SC FC U Craiova nu s-au inscris in Liga a II-a in sezonul 2012-2013", a declarat Mircea Sandu.

Comitetul de Urgenta al FRF a pus in aplicare la mijlocul lunii iulie decizia Curtii de Apel Bucuresti, a dispus suspendarea masurii excluderii provizorii a S.C. Fotbal Club U Craiova SA si a reintegrat clubul din Banie in Liga a II-a si totodata a invitat primaria sa inscrie o echipa in L2, conform deciziei AG a federatiei.

La 25 iunie, Curtea de Apel Bucuresti a admis cererea clubului Universitatea Craiova de anulare a excluderii provizorii a gruparii conduse de Adrian Mititelu, hotarata de Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal in 20 iulie 2011.