Ion Craciunescu a fost inlaturat din functia de presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, in urma votului celor 18 reprezentanti ai cluburilor, informeaza gsp.ro. Noul conducator al fluierasilor va fi Alexandru Deaconu.

Ion CraciunescuFoto: AGERPRES

Arbitrajele din sezonul trecut au fost considerate slabe de reprezentantii formatiilor din Liga 1, iar Ion Craciunescu a fost vazut drept principal vinovat.

Alexandru Deaconu va fi noul presedinte al CCA, acesta fiind nevoit sa renunte la cariera internationala pentru a trece in fruntea arbitrilor romani.

Ion Craciunescu a venit la conducerea CCA in luna septembrie a lui 2011, in locul lui Vasile Avram (arestat pentru coruptie, dar eliberat ulterior).

"Am fost demis astazi de Comitetul Executiv fara niciun motiv. Asa au vrut cluburile din Divizia A si asa s-a hotarat. Mie nu mi s-a comunicat niciun motiv. Pur si simplu m-au demis. Votul a fost ca la carte, ce sa mai vorbim. Dragomir a lipsit de la sedinta, asa ca au fost noua voturi pentru, unul impotriva si o abtinere. E amuzat, a fost si unul impotriva, ca sa nu se stie ce si cum... a fost o lucratura, dar asta este" - Ion Craciunescu, fost presedinte al CCA, pentru Mediafax.