Ioan Ovidiu Sabau debuteaza, joi, intr-o partida oficiala la Rapid in turul doi preliminar al Europa League, giulestenii urmand sa intalneasca pe finlandezii de la MyPa. Partida de pe stadionul "Giulesti" va incepe la ora 20.30, urmand sa fie in direct pe Digisport 1.

Sabau ia in calcul doar victoria cu MyPaFoto: Rompres

"Este un meci cu un adversar pe care nu l-as putea numi valoros, dar este un adversar care trebuie respectat. Trebuie sa pregatim jocul cu foarte mare seriozitate, pentru ca pot aparea surprize atunci cand te prezinti superficial. MyPa este o echipa nordica, agresiva, disciplinata, buna pe contraatac si are cativa jucatori straini care pot face diferenta in orice moment al jocului. Trebuie sa fim concentrati 100%. Trebuie sa ajungem in grupele Europa League, acesta este obiectivul meu, obiectivul pe care ni-l dorim cu totii" - Ioan Ovidiu Sabau, antrenor Rapid.

Ora 20.30, Stadion "Giulesti", Digisport 1 direct.

Echipe probabile:

Rapid: Albut - Rudi Duarte, Abrudan, Oros, Milisavljevic - N. Grigore, Teixeira - Roman, Pancu, Goga - Ilijoski. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau.

MyPa: Kuismala - Kukka, Vuorinen, Koskinen, Sesay - Gela, Saxman, Ramadingaye - O'Neill, Williams, Opoku. Antrenor: Toni Korkeakunnas.

Arbitru: Stavros Tritsonis, ajutat de Grigorios Panou si Michael Karsiotis (toti din Grecia).