Doua bilete pe minut, aceasta este frecventa cu care se cumpara biletele la partida FC Dinamo Bucuresti - FC Barcelona, care va avea loc peste o luna.

BileteNationalArena.roFoto: ASCEND Netsolutions

Ascend Netsolutions, companie IT specializata in servicii de ticketing si operatorul site-ului de vanzare online de bilete www.BileteNationalArena.ro , anunta ca partida amicala dintre cele doua formatii se va desfasura cu casa inchisa.

"In acest moment, au fost deja vandute 37,5% din biletele disponibile pentru partida demonstrativa dintre FC Dinamo Bucuresti si echipa spaniola FC Barcelona ce se va desfasura pe 11 august pe National Arena", a declarat Mihai Paun, managerul general al companiei Ascend Netsolution. "Partida se va desfasura cu casa inchisa, daca tinem cont ca mai este o luna pana la eveniment iar frecventa cu care vindem biletele pe platforma online operata de noi este, in medie, de unul la 28 de secunde", a mai declarat acesta.

www.BileteNationalArena.ro este platforma de ticketing operata de Ascend Netsolution, compania care vinde in exclusivitate bilete online pentru partida demonstrativa dintre FC Dinamo Bucuresti si FC Barcelona. (Articol webPR)