​Ajuns la formatia Al Jaish (Qatar), Razvan Lucescu a comentat situatia in care se gaseste fotbalul romanesc in acest moment. "Din pacate, jucatorilor romani le lipseste educatia. Nu producem fotbalisti talentati", a precizat Razvan Lucescu.

Razvan Lucescu Foto: Hotnews

"Inainte de '89, orice roman era innebunit dupa fotbal. Ulterior, aceasta pasiune s-a pierdut undeva pe drum, iar oamenii au inceput sa aiba alte prioritati. Acum, noua generatie nu mai e interesata de fotbal. Trebuie sa recunosc ca nici macar fiul meu nu iubeste fotbalul. Jucatorii romani sunt talentati. Multi dintre ei evolueaza in campionante importante din Europa. Adrian Mutu, in Italia, e un exemplu. Problema nu e ca nu producem fotbalisti talentati. Din pacate, jucatorilor romani le lipseste educatia. Au probleme de mentalitate", a declarat Razvan Lucescu pentru presa din Qatar, conform evz.

Dupa ce a incheiat sezonul pe locul patru cu Rapid, Razvan Lucescu a ales sa plece in Qatar, acolo unde va antrena pe Al Jaish. Tehnicianul roman primeste un salariu de un milion de dolari pe sezon.