Lazio Roma il va amenda pe Stefan Radu pentru ca a suferit o interventie chirurgicala in Romania, fara sa fi anuntat conducerea clubului din Serie A.

"Stefan Radu s-a operat la genunchiul drept in Romania, o interventie care i-a infuriat pe oficialii clubului Lazio. Romanul va fi amendat. Dar nu este numai acest lucru. Cel mai grav este ca staful medical al clubului nu a fost informat de aceasta interventie, de tipul ei, nici data la care a fost efectuata. Acesta este punctul crucial: unii spun ca romanul a fost operat imediat dupa incheierea sezonului, altii sustin ca interventia a avut loc cu zece zile in urma. Despre acest lucru va vorbi Stefano Lovati, ortopedul clubului, intr-o intalnire cu presedintele Claudio Lotito", a comentat site-ul cittaceleste.it, citat de Mediafax.

Stefan Radu a acuzat probleme la genunchiul drept de mai mult timp, internationalul roman fiind indisponibil in ultima parte a sezonului din Serie A.

In decembrie 2010, Stefan Radu a fost operat la clinica Paideia din Roma de medicul ortoped Stefano Lovati, el fiind supus unei intervenţii de meniscectomie partiala artroscopica mediala la genunchiul drept.