"Dupa 5-3 cu Germania, s-a zis ca nu avem nicio sansa cu Elvetia. Uite ca avem si noi echipa. Multi tineri, multe promisiuni. Daca incepem preliminariile cu o victorie, nu se stie: Piturca are mare experienta, stie sa gestioneze campaniile, iar Turcia si Ungaria arata jalnic - eu zic ca le batem", a declarat Gica Hagi, la DolceSport, dupa victoria obtinuta de tricolori pe terenul Elvetiei.

Gheorghe HagiFoto: Agerpres

"Noi avem obiceiul sa-i facem mari pe unii, cum a fost cazul cu Elvetia. Ei, uite ca parca are si Romania niste jucatori, parca joaca si Romania ceva. Ma supara cand ii laudam pe altii si nu ne protejam echipa nationala" - Hagi.

Fostul capitan al echipei nationalei a apreciat tineretea echipei, organizarea defensiva si crede ca Romania este pe un drum bun: "Tanase a avut un sezon foarte bun, alearga mult si joaca in sprijinul echipei. Grozav este tipic pentru fotbalistul roman: talentat, dar inca are de muncit. Alexe este de asemenea un copil bun, cand isi va imbunatati capacitatea de alergare va fi un obisnuit al primei reprezentative".