Petrolul Ploiesti a anuntat semnarea contractului cu antrenorul Mircea Rednic, tehnician care este prezentat oficial vineri. Vivi Rachita, managerul "lupilor galbeni", a dezvaluit, inainte de prezentare, obiectivul noului tehnician: "Clasarea in primele patru locuri, in stagiunea urmatoare din Liga 1. Stiu ca lumea o sa zambeasca, dar asa a zambit si cand Urziceni si Galati au castigat campionatul".

Rednic la PetrolulFoto: AGERPRES

Petrolul Ploiesti a impresionat in stagiunea de primavara, reusind sa se salveze de la retrogradare printr-o serie de rezultate excelente. In pofida acestora, antrenorului Gigi Multescu nu i-a fost prelungit contractul.

Petrolul a preferat sa aduca un tehnician, Mircea Rednic, care a mai castigat trofee in Romania. De altfel, Rednic a plusat la obiectivul indicat de conducere: "In afara primelor locuri, vreau sa aducem Cupa Romaniei la Ploiesti".

Lotul prahovenilor se va imbogati substantial in aceasta vara: Florian Walter, fostul finantator al Universitatii Cluj, va investi la Ploiesti si va aduce mai multi jucatori pe care i-a avut la echipa din Ardeal.