Aflat in SUA pentru un tratament de refacere, Mihaita Nesu a postat pe contul sau de Twitter o fotografie in care sta din nou in picioare. "Stau in picioare din nou si imi misc putin corpul, dupa un an, gratie unui aparat senzational", a declarat Nesu.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Oamenii au vise cu ei zburand. Subconstientul meu s-a adaptat. Noaptea, visez ca merg", a mai precizat Mihaita Nesu pe Twitter.

Nesu s-a accidentat grav (n.r. dupa un duel pentru minge cu Alje Schut, Nesu a cazut rau, jucatorul roman ramanand intins pe gazon) in timpul unui antrenament al echipei sale de club, din data de 10 mai 2011.

Internationalul roman si-a fracturat o vertebra cervicala, iar in acest moment, la un an distanta de la accident, isi misca putin corpul si poate chiar sa stea in picioare datorita unui aparat.

Mihaita Nesu a fost transferat de la Steaua in Olanda in anul 2008, fundasul fiind unul dintre titularii incontestabili ai celor de la Utrecht. De-a lungul timpului, Nesu a bifat 86 de prezente in Liga 1, in timp ce la echipa nationala a Romaniei are 8 partide disputate.