Rapid a pierdut finala Cupei Romaniei (scor 1-0) in fata lui Dinamo, partida de pe "Arena Nationala" reprezentand despartirea giulestenilor de antrenorul Razvan Lucescu. "Dinamo ne-a pacalit dintr-o faza fixa, am avut mai multe ocazii. Probabil ca a fost ultimul meu meci la Rapid", a precizat tehnicianul Rapidului.

Razvan LucescuFoto: HotNews / DP

"Am avut un sezon ciudat, cu foarte multe meciuri bune, cu regretul ca nu am obtinut mai mult. E un joc pierdut pe nedrept, am dominat-o pe Dinamo. Ei au castigat, ei sunt fericiti. Dar eu sper ca baietii sunt mandri ca au jucat fotbal total. Am avut mai multe ocazii, am avut trei ocazii imense. Ei ne-au pacalit dintr-o faza fixa. Probabil ca a fost ultimul meci al meu la Rapid. Nu vreau sa vorbesc acum de nicio oferta", a declarat RazvanLucescu (Sport.ro).

"Rapid n-a mai jucat de multi ani o finala. Dezamagirea e mare, pentru ca am ajuns pana aici si am pierdut. Suntem barbati, trebuie sa ne revenim chiar si dupa acest esec. Nu stiu ce se va intampla, cine ramane, cine pleaca.

Cert este ca azi e o zi trista in familia Rapidului. Nu ne consoleaza nicio declaratie. Azi am dominat pe tot parcursul jocului, dar n-am reusit sa marcam. A fost cel mai greu an din cariera mea, nu stiu daca mai raman" - Dani Coman (Sport.ro).

"Stiam ca va fi o partida dificila, dar cand joci cu inima si umilinta, rezultatele nu au cum sa nu vina. Victoria nu e importanta doar pentru noi, ci si pentru fani. Acest trofeu e pentru ei. Am o relatie buna cu toata lumea, dovada ca l-am si folosit pe Danciulescu astazi" - Dario Bonetti (Sport.ro).

"S-a intors roata. Am salvat un sezon cu acest trofeu. Ma bucur ca am castigat aceasta Cupa, pe un stadion incredibil. Nu ai cum sa nu te simti fotbalist pe o asemenea atmosfera. Era un dezastru sa nu castigam acest trofeu, mai ales ca anul trecut am pierdut in fata unei alte rivale" - Marius Niculae (Sport.ro).