Adrian Porumboiu, patronul lui FC Vaslui, a comentat la Digisport victoria obtinuta de CFR Cluj pe terenul Universitatii, succes prin care trupa din Gruia si-a asigurat titlul de campioana: "Nu am avut mari sperante, ca ma asteptam la asa ceva. Hotii nu au limite. Priviti faza penalty-ului: Kapetanos se arunca inainte de intanirea cu fundasul... Hai, domnule, sa fim seriosi. Daca astia sunt campioni, cate puncte au furat, prin cooperative..."

Adrian Porumboiu, patron VasluiFoto: AGERPRES

FC Vaslui nu mai poate depasi pe CFR: la egalitate de puncte, ardelenii au avantajul rezultatelor directe. Duminica, in ultima etapa, moldovenii trebuie sa isi protejeze locul 2 care duce in preliminariile Champions League.

Mihai Stoichita, antrenorul Stelei, a vazut victoria CFR-ului din tribunele Cluj Arena. La plecare, vizibil afectat, Stoichita a spus reporterilor: "Nu credeam ca mai egaleaza, de la 0-2... Asta e fotbalul, probabil... Nu are rost sa vorbim acum despre arbitri. Au fost totusi mai favorizati decat alte echipe... Daca s-a jucat numai pe teren acest campionat? Nu stiu, nu am fost de la inceput in tara".