Universitatea a deschis scorul prin Cristescu (29) si a majorat imediat dupa pauza, prin acelasi jucator (47), dupa faze asemanatoare - fostul jucator al Brasovului l-a invins pe Beto prin lovituri de cap, expediate din interiorul careului.

Ioan Andone, din campion cu CFRFoto: Rompres

Bucuria Universitatii s-a diminuat in minutul 49, cand Adrian Cristea a primit al doilea cartonas galben, dupa un duel cu Lionn. CFR a reusit sa marcheze imediat, prin Muresan (sut violent din lovitura libera, din afara careului) - minutul 50.

CFR a declansat ofensiva totala, iar Sougou a reusit sa egaleze in minutul 66. Golul decisiv a venit in minutul 89, dupa ce arbitrul croat Vukemilovic a vazut penalty la un contact neclar intre Szukala si Kapetanos.

In acel minut, fata in fata au fost Cadu si Bornescu, oamenii care au inflamat jocul din 8 mai. Capitanul CFR-ului a transformat cu siguranta, oferind CFR-ului al treilea titlu de campioana din istorie.

In urma cu patru ani, la prima victorie in campionat, CFR Cluj a castigat de asemenea trofeul pe terenul lui U, printr-un penalty transformat acelasi Cadu...

.