Negocierile dintre Cristi Chivu si Inter nu au dus, pana in acest moment, la un rezultat, internationalul roman fiind tot mai aproape de a pleca de la echipa din Serie A, informeaza presa din Peninsula. "Diferenta dintre cerere si oferta este mare. Inter nu ne-a satisfacut solicitarile", a precizat Ioan Becali, impresarul fotbalistului.

Cristi Chivu, in tricoul lui Inter MilanoFoto: AGERPRES

"Cred ca suntem cam departe intre ceea ce cerem si ceea ce ne ofera Inter. Probabil se merge spre divort. Diferenta dintre cerere si oferta este mare. Inter nu ne-a satisfacut solicitarile. Am studiat oferta Interului, iar diferenta fata de ceea ce ne doream este mare. Chivu are o oferta de la o echipa din strainatate, nu pot sa-i spun numele. Din respect pentru Inter si pentru noi asteptam o alta oferta din partea societatii lui Moratti. In caz contrar putem spune ca Inter a optat pentru divort", a declarat Ioan Becali, citat de IlSussidiario.net, conform Mediafax.

In cazul in care Inter si Chivu nu vor ajunge pana la urma la un numitor comun, fundasul roman ar putea semna cu Napoli (este dorit de formatia de pe "San Paolo").

In varsta de 31 de ani, Chivu a ajuns la Inter in anul 2007, jucatorul reusind sa castige alaturi de formatia italiana Champions League in sezonul 2009-2010.