Poli Timisoara si-a retras dosarul de licentiere, acest lucru fiind tradus prin faptul ca echipa de pe "Dan Paltinisanu" nu va promova in Liga 1 in sezonul viitor. Informatia a fost confirmata de Mircea Sandu, in cadrul Adunarii Generale a FRF de luni.

E oficial: Poli Timisoara nu va juca in Liga 1Foto: Politimisoara.com

"Ne dispar cluburi din cauze financiare si din cauza unor oameni care nu merita sa faca parte din lumea noastra. Selectia este naturala. Adrian Mititelu si Marian Iancu au nenorocit nu doar doua cluburi mari, ci si doua orase de traditie. Timisoara si-a retras acum patru zile dosarul de licentiere din cauza datoriilor acumulate", a declarat Mircea Sandu in cadrul Adunarii Generale a FRF, conform gsp.

Cu toate ca se afla pe locul 2 (in seria a doua din Liga 2), pozitie care asigura promovarea, Poli Timisoara nu va putea evolua in Liga 1 in sezonul viitor.

Locul ramas vacant dupa retragerea Timisoarei din cursa pentru Liga 1 va fi ocupat de formatia care va incheia sezonul pe locul 15 (se lupta pentru aceasta pozitie FCM Targu-Mures, Vointa si Sportul).