​In cautarea unui fundas stanga, FC Barcelona a ajuns la un acord cu Gareth Bale, informeaza Marca. Fotbalistul celor de la Tottenham s-a inteles cu formatia blau-grana asupra unui contract pe cinci ani, in urma caruia ar urma sa primeasca cinci milioane de euro pe stagiune. Pentru ca transferul sa fie realizat ramane ca Barca si Tottenham sa se puna de comun acord asupra sumei de transfer.

Gareth BaleFoto: garethbale.info

Dorit de Manchester City, Manchester United si Chelsea, Gareth Bale este tot mai aproape de FC Barcelona, internationalul galez intelegandu-se cu formatia blau-grana asupra unui contract pe cinci ani.

Detaliul care lipseste este intelegerea dintre cele doua formatii, Marca vorbind de o suma de transfer de aproximativ 40 de milioane de euro. Cu Eric Abidal incert (nu se stie cand si daca va mai reveni pe terenul de fotbal), Barcelona il vrea cu insistenta pe Bale, galezul fiind in momentul de fata unul dintre cei mai in forma aparatori stanga din Europa.

Pe langa postul de fundas stanga, Barcelona vrea sa mai transfere un fundas central valoros (se afla pe lista Thiago Silva de la AC Milan) si un atacant de careu (Robin Van Persie, Fernando Llorente).