​"Atmosfera de la Bucuresti a fost fantastica", a declarat Fernando Llorente dupa incheierea finalei Europa League. Atacantul celor de la Bilbao a fost completat de Diego Simeone: "Bucurestiul e foarte frumos, ne-a purtat noroc, am castigat un trofeu aici. Ne-am simtit foarte bine in Romania". Atletico Madrid a castigat Europa League dupa ce a invins, scor 3-0, pe Athletic Bilbao.

Atletico Madrid vs Athletic BilbaoFoto: HotNews / Dan Popescu

Cu ocazia finalei Europa League a fost batut recordul de asistenta de pe "Arena Nationala" - 52.347 de spectatori.

"Nu este rezultatul pe care il doream. Suntem foarte tristi, Atletico a fost mai buna, este clar. Atmosfera de la Bucuresti a fost fantastica. Le multumim suporterilor care ne-au insotit aici. Suntem tristi ca nu am putut sa le facem cadou trofeul" - Fernando Llorente (sport.ro).

"Am facut o partida fantastica, ii felicit pe jucatori. Bucurestiul e foarte frumos, pacat ca nu am avut timp sa ma plimb mai mult. Ne-a purtat noroc, am castigat un trofeu aici. Nu e ciudat in Romania, m-am simtit foarte bine" - Diego Simeone (sport.ro).

"E important sa ai o finala ca asta. Acest meci este exact ce trebuia Bucurestiului si Romaniei, este o publicitate pe care nu o poti avea nici cu multi bani" - Ilie Nastase, conform Mediafax.

"Ca bucurestean ma simt foarte mandru ca am reusit sa facem o buna reclama, propaganda tarii noastre si orasului nostru. Azi am primit felicitari de la ceilalti presedinti de federatii prezenti la Bucuresti care au spus ca stadionul este fantastic, atmosfera este fantastica. Multi mi-au spus ca este unul dintre cele mai frumoase stadioane din Europa, pentru atmosfera calda si acustica extraordinara. Am demonstrat ca si noi in Romania putem sa organizam asa ceva" - Ionut Lupescu (sport.ro.)