In timpul partidei dintre Atletico Madrid si Athletic Bilbao (finala Europa League) vor fi conditii reduse de ploaie, temperatura urmand sa fie de aproximativ 16-17 grade Celsius. Obiectele cu dimensiuni considerabile vor fi interzise in incinta stadionului - casti moto, steaguri mai mari de 1,3 metri, huse pentru aparatura electronica.

Nu va ploua la ora meciului

Conform prognozelor meteo, in Bucuresti va ploua cu precadere in prima parte a zilei. Ploile vor avea caracter de aversa si pot fi insotite de descarcari electrice.

La ora meciului sunt conditii reduse de ploaie, urmand sa fie aproximativ 16-17 grade Celsius.

Temperatura maxima se va situa miercuri in jurul valorii de 22-23 de grade, in timp ce minima va fi cuprinsa intre 12 si 14 grade Celsius.

Ce obligatii au spectatorii pe durata finalei Europa League:

* Sa respecte masurile stabilite de organizatori si de fortele de ordine.

* Sa se legitimeze la intrarea pe "Arena Nationala" in cazul in care fortele de ordine solicita acest lucru (buletinul de identitate).

* Sa nu introduca in stadion bannere, pancarte, afise sau steaguri care contin texte cu continut obscen, xenofob sau care incita la ura religioasa, rasiala si la violenta.

* Sa nu introduca in stadion bannere cu caracter politic.

* Sa nu patrunda in incinta stadionului sub influenta drogurilor sau in stare vadita de betie. De asemenea, nu au voie sa introduca in arena bauturi alcoolice.

* Steagurile sunt permise doar cu bete din plastic. Dimensiunea steagurilor nu trebuie sa depaseasca 1,30 metri.

* Sa nu isi ascunda fata cu articolele vestimentare. Acest lucru inseamna impiedicare identificarii.

* Sa nu aiba asupra loc obiecte care ar putea fi aruncate pe terenul de joc. Spre exemplu brichete. De asemenea, nici obiectele cu dimensiuni considerabile nu vor fi permise pe "Arena Nationala" - umbrele, bete pentru steaguri (grosimea nu trebuie sa depaseasca aproximativ 14 mm), casti moto, huse pentru aparatura electronica, informeaza Mediafax.