Meciul dintre U Cluj si CFR Cluj (Liga 1, etapa XXXI) a fost suspendat in minutul 25 dupa o bataie generala, centralul Alexandru Tudor luand aceasta decizie. "Tudor s-a speriat, partida nu trebuia oprita. Arbitrii nostri fac in pantaloni de frica", a declarat Dumitru Dragomir, presedintele LPF, in legatura cu disputa de pe "Cluj Arena".

Dumitru Dragomir (foto arhiva)Foto: Hotnews

"Alexandru Tudor s-a speriat. Pentru ce s-a intamplat pe culoar, nu trebuia sa ia nici o masura. Indiferent ce-i spunea observatorul, nu trebuia sa se lase influentat. Meciul nu trebuia oprit. S-a facut o greseala ca nu s-a adus arbitru strain. S-a dovedit ca arbitrii nostri fac in pantaloni de frica. Tudor putea opri jocul doar daca dadea cartonase. El i-a spus observatorului ca l-a oprit pentru ca trebuia sa dea cartonase, dar asta trebuie sa o justifice in raport" - Dumitru Dragomir, presedintele LPF, la Digisport.

Derby-ul Clujului a fost suspendat in minutul 25, cand Cadu (capitanul lui CFR) a transformat un penalty. Dupa marcarea golului, Cadu s-a indreptat spre peluza ocupata de fanii rivalei "U", pentru a-si manifesta bucuria: suporterii s-au considerat provocati si au inceput sa arunce diferite obiecte spre jucator, iar Bornescu, portarul echipei gazda, l-a lovit, doborandu-l la pamant.

Cei doi jucatori au fost eliminati, insa spiritele nu s-au calmat - in tunelul spre vestiare, Cadu a fost lovit de un masor al lui "U", agresiune care a provocat o noua bataie generala intre fotbalistii celor doua echipe.

Arbitrul Alexandru Tudor a trimis formatiile la vestiare, apoi a luat decizia de a suspenda jocul. Rezultatul final va fi decis de comisia de disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal.