Prin golul marcat de Nicolae Grigore (minutul 50), Rapidul revine pe locul secund in Liga 1, ocupat temporar de FC Vaslui (dupa succesul obtinut de moldoveni la Tg. Mures). Este al doilea gol consecutiv marcat de Grigore, dupa cel inscris contra Stelei, duminica seara, in Giulesti.

George Copos, refuzat de Rednic Foto: AGERPRES

"Am jucat impotriva unei formatii, Astra, foarte bine organizata, a jucat cu foarte multa ambitie, pentru ca daca obtinea un punct scapa definitiv de grijile retrogradarii. O victorie mare pentru Rapid, in aceste conditii. Titlul de campioana? Pai, o sa avem sanse reale, atunci cand Hadnagy nu o sa mai iasa asa, la centrare, ca sa castige CFR-ul!" - Constantin Zotta, presedinte Rapid.

N. redactiei: Ironia lui Zotta se refera la o faza din meciul CFR Cluj - FC Brasov 1-0 (disputat marti), in care atacantul brasovean Hadnagy a comis hent in propriul careu, printr-o interventie caraghioasa. Aceeasi ironie, impotriva CFR-ului, a lansat-o si managerul Stelei Mihai Stoica: "Ati vazut ce bine iese Hadnagy la centrare?" Lovitura de la 11 metri provocata de Hadnagy a fost insa ratata de Cadu.