FC Vaslui continua cursa de urmarire a liderului CFR Cluj: dupa succesul de la Tg. Mures (3-2, cu o "dubla" semnata de Wesley), formatia pregatita de portughezul Augusto Inacio se mentine la trei puncte in urma rivalei din "Gruia".

Wesley va juca la SteauaFoto: AGERPRES

Tg. Mures si-a complicat situatia in clasament: este la un singur punct peste linia salvarii, ceea ce inseamna ca daca Petrolul obtine o remiza joi pe terenul Stelei, poate cobori echipa pregatita de Ioan Ovidiu Sabau pe prima pozitie retrogradabila.

FC Vaslui a deschis scorul repede (Wesley, 11) si a majorat prin Mike Temwanjera (38). Tg. Mures a revenit in joc dupa reusita lui Apostu, chiar inaintea pauzei (44) si a egalat in minutul 60, dupa autogolul lui Farkas care a respins gresit o minge, sub presiunea adversarului. Wesley a inscris golul decisiv in minutul 75, cu un sut din centrul careului, unde primise (complet liber) o centrare a lui Nicusor Stanciu. In ultimul minut, TG. Mures a avut sansa egalarii, dar Paito a reusit sa blocheze, in fata portii, un sut violent expediat de Bujor.

"Ar fi trebuit sa fie un meci mult mai simplu, avand in vedere ca am avut 2-0. Din pacate, am facut multe greseli si unele au fost foarte mari, astfel ca am avut emotii. Am strans randurile, am castigat si mergem mai departe. Titlul de campioana? Nu stiu ce sa spun: incercam sa il castigam, dar nu cred ca este cineva favorita. Meciurile sunt complicate in acest final de campionat" - Lucian Sanmartean, mijlocas Vaslui.