Dupa patru ani si 13 trofee castigate, Josep Guardiola a decis sa plece de la FC Barcelona, antrenorul precizand ca a obosit. "Mourinho nu are nimic de-a face cu uzura pe care o resimt", a declarat Pep.

Josep Guardiola Foto: fcbarcelona.com

"Mourinho nu are nimic de-a face cu uzura pe care o resimt. Aceasta uzura a fost creata zi de zi, de antrenamentele de fiecare zi din acesti patru ani", a precizat Guardiola, citat de presa iberica.

Are incredere in noul antrenor

"Nu stiu daca fara el (n.r. Tito Vilanova) as fi reusit. El este parte importanta din aceste 13 trofee castigate. Multe din hotarari au fost luate impreuna. E bine ca va exista continuitate la echipa", a spus Guardiola despre Tito Vilanova, noul tehnician al catalanilor.

Raspunsul lui Mourinho

"Vom continua sa respectam o echipa precum Barcelona si cred ca in sezonul viitor se vor lupta din nou cu noi pentru titlul de campioana. Voi ramane la Real Madrid, asta nu are nicio legatura cu ce fac ceilalti antrenori. Decizia lui Guardiola este una foarte importanta, conteaza insa doar ca el este fericit" - Jose Mourinho, antrenor Real Madrid.