Presa iberica a vorbit, zilele trecute, despre dorinta lui Jose Mourinho de a-l aduce la Real Madrid pe Zlatan Ibrahimovic, atacantul celor de la AC Milan. "Sunt fericit la Milan, nu vreau sa plec. Nu ascult toate zvonurile care circula despre viitorul meu", a raspuns suedezul, citat de Corriere.it.

Zlatan Ibrahimovic in tricoul celor de la AC MilanFoto: acmilan.com

In cautare de atacanti de valoare, Jose Mourinho i-a propus lui Ibrahimovic sa vina pe "Santiago Bernabeu". "Esti pregatit sa vii la Madrid? Daca da, spune-mi, pentru a demara tratativele", a fost mesajul lui Mourinho pentru Zlatan, conform Marca.

Jurnalistii spanioli scriu despre iminenta despartire a Realului de jucatori precum Kaka si Higuain, galacticii fiind in cautare de inlocuitori pentru cei doi.

La putin timp dupa oferta tehnicianului lusitan, Ibrahimovic a oferit un raspuns in legatura cu o posibila trecere a sa pe "Santiago Bernabeu".

"Nu m-am gandit in niciun moment sa plec. Sunt fericit la Milan, imi doresc sa raman, nu iau in considerare o noua provocare. Nu ma intereseaza zvonurile despre mutarile de antrenori (n.r. in Italia se vorbeste despre o posibila venire a lui Guardiola la AC Milan). Vreau sa castig titlul de cel mai bun marcator. Sunt precum vinul, cu cat imbatranesc, cu atat sunt mai bun", a declarat Zlatan Ibrahimovic.