Cotidianul francez L'Equipe scrie, in editia de sambata, despre interesul lui Paris Saint Germain pentru Kaka si Higuain de la Real Madrid - presedintele lui PSG s-a intalnit personal cu cei doi fotbalisti madrileni si a incercat sa ii convinga ca proiectul este serios. Kaka si Higuain au fost rezerve in ultimul meci al lui Real, semifinala cu Bayern Munchen, din UCL. Cei doi au contracte in derulare cu gruparea madrilena, scadente in 2016 (Higuain) si 2014 (Kaka).

Pep pleaca in vacanta; il lasa Abramovic?Foto: fcbarcelona.com

Internazionale Milano a inaintat in mod oficial o propunerea clubului Napoli, pentru atacantul Ezequiel Lavezzi: Inter este gata sa ofere 15 milioane de euro plus doi jucatori (Pandev si Faraoni). Lavezzi face parte dintr-o tripleta formidabila (alaturi de Hamsik si Cavani), principalul atu al echipei din Napoli.

Presa britanica insista si sambata asupra declaratiilor facute de Pep Guardiola, la despartirea de Barcelona. Chiar daca tehnicianul a afirmat clar "nu am vorbit nici cu Abramovici, nici cu vreun reprezentant al clubului Chelsea", jurnalistii britanici isi amintesc ca patronul echipei din "Stamford Brige" a vorbit dintotdeauna despre recrutarea antrenorului care a construit proiectul de la Barcelona.

Roberto di Matteo, actualul antrenor al lui Chelsea, a comentat vineri seara subiectul: "Pep este un antrenor incredibil: a avut atata succes, cat nu a mai avut nimeni. In acelasi timp, e greu de crezut ca poate repeta succesul in alta parte, la aceasi dimensiune. Istoria demonstreaza ca nu poti transfera cultura unui club intr-un alt mediu".