A condus cu 2-0 dupa primul sfert de ora, dar a pierdut in cele din urma calificarea la penaltiuri. Real Madrid a parasit Champions League in semifinale, dupa un meci tensionat cu Bayern Munchen. "Este o lovitura grea, va fi dificil sa ne revenim. Trebuie insa sa ne gandim la campionat", a declarat Iker Casillas. "Un meci incredibil, o noapte magica. Cred ca am meritat sa mergem in finala" - Jupp Heynckes, antrenor Bayern Munchen.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Trebuie sa le multumim fanilor. Este o lovitura grea, dar stim ca la penaltiuri este o loterie. Va fi greu sa ne revenim, dar trebuie sa ne gandim la campionat" - Iker Casillas, citat de Marca, conform Mediafax.

"Un meci incredibil, o noapte magica. Am avut multe probleme in primul sfert de ora. Este o calificare speciala pentru Bayern. Eu cred ca am meritat sa mergem in finala Champions League, la fel ca si Chelsea" - Jupp Heynckes, antrenor Bayern Munchen.

"Daca mi se va spune sa trag din nou, o voi face. Exista multa presiune la asemenea executii. Ai muncit tot sezonul, iar aceasta eliminare te face sa pleci suparat acasa" - Sergio Ramos, fundas Real Madrid.

"A fost un consum imens de energie, nu stiu de unde am mai putut sa alergam. Finalul a meritat insa tot efortul, vom juca in finala Champions League. In plus, sa nu uitam ca vom evolua pe propriul stadion" - Bastian Schweinsteiger, mijlocas Bayern Munchen.

Real - Bayern 2-1/ 1-3 la penaltiuri

Finala Champions League se va juca intre Chelsea Londra si Bayern Munchen, in data de 19 mai, pe "Allianz Arena" din Munchen.