Realul a parasit Liga Campionilor in semifinale, liderul din Spania fiind eliminat, la penaltiuri, de Bayern Munchen. "Asta este fotbalul. Ma doare, dar trebuie sa fim puternici. Nu am nimic de criticat, cineva trebuia sa rateze", a declarat Jose Mourinho la finalul disputei cu bavarezii.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Asta este fotbalul. Baietii au fost fantastici, cu o mentalitate incredibila. Dar am jucat contra unei mari echipe, care in weekend a jucat un meci usor, iar noi am disputat cea mai importanta partida a campionatului. Azi a fost un meci de lupta, tactic si de o intensitate emotionala foarte mare. Sunt mai trist pentru jucatori decat pentru mine. Ma doare. Dar trebuie sa fim puternici. Anul trecut am castigat Cupa Spaniei, acum suntem aproape sa castigam campionatul. Sunt foarte mandru de jucatori, nu am nimic de criticat. Asta este fotbalul" - Jose Mourinho, citat de AS, conform Mediafax.

"Cineva trebuia sa rateze. Rateaza cel care are curajul sa execute. Eu nu sunt radical si nu spun daca Cristiano este mai bun ca Messi sau invers. Sunt doi jucatori unici, dar anul acesta Cristiano a fost mai bun. El a ratat astazi, asa cum Messi a ratat ieri. Viata merge mai departe. Jucatorii mei au muncit ca niste animale, intr-o tensiune incredibila", a completat Mourinho.

Real - Bayern 2-1/ 1-3 la penaltiuri

Finala Champions League se va juca intre Chelsea Londra si Bayern Munchen, in data de 19 mai, pe "Allianz Arena" din Munchen.