"Am gresit, nu am fructificat ocaziile, iar in final am platit", a declarat Josep Guardiola dupa eliminarea din Liga Campionilor. Antrenorul iberic le ureaza succes britanicilor in finala, iar in urmatoarele zile va anunta daca va mai continua sau nu pe banca tehnica a catalanilor. "Nu a fost anul nostru, asta e evident", a completat Guardiola.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Am gresit, nu am reusit sa marcam din ocaziile avute, iar in final am platit. Anul acesta n-a fost sa fie. Ii urez succes lui Chelsea in finala, si-au facut foarte bine treaba. Barcelona va incerca la anul sa cucereasca din nou trofeul Ligii Campionilor. Uneori, fotbalul este periculos. In acest moment, trebuie sa ne concentram pe finala Cupei Spaniei. Trebuie sa privim inainte, consider ca am facut o semifinala buna. Am muncit pentru a ajunge in aceasta faza a competitiei, dar in final nu a fost suficient pentru finala. Ne incearca un sentiment de tristete. Nu a fost anul nostru, asta e evident.

Vreau sa le multumesc jucatorilor pentru tot ceea ce au facut pana acum. Messi a fost inca o data un exemplu de curaj, un model pentru noi toti. Sa nu uitam ca am ajuns in semifinale si datorita lui Lionel. Admiratia mea pentru el este infinita.

In urmatoarele zile voi anunta daca voi continua sau nu la echipa. Voi avea o discutie clara cu presedintele clubului, iar impreuna vom stabili ce e mai bine pentru Barcelona", a declarat Josep Guardiola dupa eliminarea din Champions League.