"In cazul in care nu castigam, Realul este campioana Spaniei", a declarat Josep Guardiola inainte de marele meci cu Real Madrid. Cu patru puncte avans inainte de El Clasico, echipa lui Jose Mourinho are doua variante din trei in confruntarea de pe Camp Nou, madrilenii putand fi multumiti si cu o remiza. Meciul de totul sau nimic pentru Barcelona va fi in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews.ro de la ora 21.00.

Barcelona vs Real Madrid Foto: fcbarcelona.com

Echipe probabile:

FC Barcelona: Valdes - Alves, Mascherano, Pique, Puyol - Xavi, Busquets, Iniesta - Alexis, Messi, Pedro (4-3-3). Antrenor: Josep Guardiola.

Real Madrid: Casillas - Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo - Khedira, Xabi Alonso - Di Maria, Ozil, Cristiano Ronaldo - Benzema. (4-2-3-1). Antrenor: Jose Mourinho.

Arbitru: Alberto Undiano Mallenco.

"Nimeni nu a reusit vreodata sa recupereze o diferenta atat de mare, de 10 puncte. In cazul in care nu castigam acest meci, Realul este campioana" - Josep Guardiola, antrenor FC Barcelona.

"Nu vom juca intr-un mod special in aceasta partida, lucrurile sunt clare: vom face tot posibilul sa atacam si sa castigam" - Aitor Karanka, antrenor secund Real Madrid.

Buget:

FC Barcelona - 461 de milioane de euro

Real Madrid - 490 de milioane de euro

Guardiola vs Mourinho

Victorii Guardiola - 5 victorii

Victorii Mourinho - una (finala Cupei Spaniei din 2011)

Remize - 4.

Duelul salariilor:

Messi - cel mai bine platit catalan, are un salariu stagional de 10,5 milioane de euro. Daca punem si sumele din contractele de publicitate, Lionel ajunge la 33 de milioane de euro pe an (cel mai bine platit fotbalist al planetei).

Cristiano Ronaldo - cel mai bine platit fotbalist al Realului, are un salariu anual de 13 milioane de euro. Lusitanul ajunge la 29,2 milioane de euro pe an cu ajutorul banilor incasati din reclame.

Salarii antrenori:

Josep Guardiola: 9,5 milioane de euro pe an

Jose Mourinho: 14,8 milioane de euro pe an.

Datorii imense:

FC Barcelona are datorii de 578 de milioane de euro

Real Madrid are datorii de 590 de milioane de euro

Audiente:

El Clasico din aceasta seara are toate sansele sa bata recordul de audienta inregistrat la semifinala retur din Liga Campionilor, din data de 3 mai 2011 (meciul s-a incheiat 1-1). Atunci, nu mai putin de 14 milioane de spanioli au urmarit disputa.

Interes enorm:

Pentru partida de sambata seara au fost cereri imense de bilete, nu mai putin de 400.000 de oameni incercand sa faca rost de tichetele care asigura prezenta pe Camp Nou.

Transmisia tv:

Transmisia tv va fi asigurata de 300 de profesionisti, meciul urmand sa fie redat cu ajutorul a 34 de camere.

Au mai ramas de disputat:

Rayo Vallecano - Barcelona

Barcelona - Malaga

Barcelona - Espanyol

Betis Sevilla - Barcelona

Real Madrid - Sevilla

Bilbao - Real Madrid

Granada - Real Madrid

Real Madrid - Mallorca

Clasament:

1 Real Madrid 85 puncte

2 FC Barcelona 81.