Imediat dupa jocul Chelsea - Barcelona 1-0 (din semifinalele UCL), antrenorul catalanilor Pep Guardiola a comentat prestatia echipei sale: "Stiam ca ei vor miza pe mingi lungi. Nu ma asteptam insa sa avem atatea ocazii si sa nu inscriem. Sper sa gasim in retur drumul spre gol, dar va fi dificil in fata unei echipe care se apara atat de jos, aproape de propria poarta".

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Click aici pentru rezumatul meciului Chelsea - Barcelona 1-0.

Pep Guardiola: "Nu posesia ne ajuta sa castigam toate meciurile, ci modalitatile prin care aducem mingea in poarta. Singura problema astazi a fost ca nu am fructificat. Sunt convins ca echipa va avea un mental foarte bun saptamana viitoare. Nu va fi usor - Chelsea a jucat 6 semifinale in ultimele 9 editii, are mare experienta".

Tehnicianul londonezilor Roberto Di Matteo a laudat atitudinea echipei sale: "Drogba a marcat un gol crucial, dar performanta din aceasta seara a fost una colectiva. Echipa a aratat determinare si curaj in fata Barcelonei, o formatie care joaca la un nivel foarte ridicat. Sansele raman egale, 50 - 50".

John Terry, capitanul lui Chelsea, a pus in prim plan evolutia coechipierului sau, Drogba: "In primele 15 minute, nu cred ca am atins mingea. In fata insa, Didi a fost incredibil: singur, printre cei mai buni aparatori din lume, a fost realmente stralucitor!"