Rapidul a urcat pe locul trei in clasamentul din Liga 1 (dupa 3-0 cu Vointa Sibiu), echipa pregatita de Razvan Lucescu aflandu-se la patru puncte distanta de liderul CFR Cluj. Cu toate acestea, tehnicianul giulestenilor este de parere ca formatia de pe "Valentin Stanescu" nu se gandeste la prima pozitie. "Noi nu ne gandim la titlu. O echipa care a trecut prin atatea scandaluri nu se poate gandi la titlu", a precizat Lucescu.

Razvan Lucescu Foto: Hotnews

"Noi nu ne gandim la titlu. O echipa care a trecut prin atatea scandaluri cum am trecut noi nu se poate gandi la titlu. Noi ne gandim la cele trei puncte dintr-un joc, iar azi au fost trei si suntem multumiti. A fost un meci bun, dar s-a ajuns la acest rezultat doar prin multa munca si concentrare. Ne-a fost teama de acest meci pentru ca noi veneam dupa o perioada grea, cu meciuri multe. In final insa conteaza ca am castigat, este o victorie meritata.

In ziua de Pasti n-am avut ocazia sa evoluez cand eram jucator, dar noi suntem fericiti acum pentru ca am castigat, baietii vor avea zi libera luni", a declarat Razvan Lucescu dupa victoria cu Vointa Sibiu, conform Mediafax.