Liviu Ciobotariu a demisionat, marti, din functia de antrenor principal al lui Dinamo, in locul acestuia fiind numit Dario Bonetti. Dupa mai multe runde de negocieri, italianul a acceptat sa revina la formatia din Stefan cel Mare, informeaza gsp.

Dario BonettiFoto: AGERPRES

Bonetti a fost sustinut de Nicolae Badea si Dragos Savulescu, in timp ce printre contestatarii italianului se afla Ioan si Victor Becali.

"Nu stiu ce-l recomanda pe Bonetti! Daca a format «nationala» Zambiei, de ce n-a condus-o si la Cupa Africii?! Eu as fi mers pe mana lui Ion Marin ori a altui roman" - Victor Becali (gsp).

"Sunt foarte fericit ca am revenit la o echipa precum Dinamo. Liviu Ciobotariu a facut treaba buna, iar echipa are sanse bune atat in campionat, cat si in Cupa Romaniei. Dinamo face parte din inima mea, pot sa lucrez si gratis, dar pentru putin timp. Cunosc calitatile echipei, dar stiu si ca alte formatii din Romania au valoare. Ma bazez pe sprijinul suporterilor. De ce sa nu castigam Cupa si campionatul? Am fost pe primul loc in mare parte din acest sezon. Echipele de calitate sunt CFR Cluj, Steaua, Vaslui si Rapid" - Dario Bonetti, antrenor Dinamo, intr-o conferinta de presa.

Dario Bonetti a antrenat-o pe Dinamo in perioada iunie-octombrie 2009, bilantul italianului in Liga 1 fiind urmatorul: 4 victorii, o remiza si trei infrangeri.