Marti seara, atacantul Zlatan Ibrahimovic a atacat Barcelona, acuzand-o ca a fost protejata de arbitrii in returul cu Milan, din Champions League: "Il inteleg pe Mourinho si ce spune el despre jocurile pe Camp Nou".

Mourinho, fara astampar...Foto: As.com

In finalul primei reprize, la scorul de 1-1, arbitrul a acordat Barcelonei un penalty contestat vehement de milanezi. Barcelona s-a impus in final cu 3-1, obtinand calificarea.

Miercuri seara, dupa ce Real Madrid a castigat cu 5-2 in fata cipriotilor de la APOEL, Mourinho a punctat: "Zlatan este un baiat inteligent, dar as spune ca a inteles prea tarziu".

Josep Guardiola i-a replicat lui Ibrahimovic, chiar in seara jocului: Este pentru a cincea oara consecutiv cand ne calificam in semifinalele Ligii. Noi vorbim pe teren". Lui Mourinho, nu a avut timp sa ii dea replica.

Dupa jocurile disputate miercuri seara, Real Madrid si Chelsea au completat careul de asi in Champions League: peste doua saptamani, sunt programate jocurile tur - Bayern Munchen intalneste pe Real, iar Chelsea pe Barcelona.