Rapid si Dinamo au oferit un derbi anost, cele doua echipe incheind la egalitate, scor 0-0, dupa o partida fara ocazii clare de gol. "De mult n-a mai fost dominat cu atata autoritate un derbi. Este greu, am avut un 11 metri, suntem tocati de arbitri", a precizat Razvan Lucescu.

Razvan Lucescu, antrenor RapidFoto: AGERPRES

"De mult n-a mai fost dominat cu atata autoritate un derbi. Dinamo e o echipa mica la ce s-a jucat in aceasta seara. Am facut un pressing extraordinar, am ajuns de multe ori in careul advers, dar n-am profitat de ocaziile pe care le-am avut. A fost o dorinta prea mare de a marca, iar din acest motiv n-am avut limpezime in fata portii. Este greu, am avut 11 metri neacordat. Inca o data se confirma ce am spus zilele trecute, ca suntem tocati de arbitri" - Razvan Lucescu (Digisport).

"Acest rezultat nu ne ajuta prea mult pe noi, nici pe cei de la Rapid. Am facut un joc bun defensiv, dar pe faza ofensiva am ramas corigenti, nu am avut deloc forta in atac. Este un punct de moral pentru ca a fost o deplasare. Cred ca moralul echipei s-a rupt la meciul cu Sportul. Noi am vrut sa castigam, deci nu am ce sa le reprosez baietilor" - Liviu Ciobotariu (Digisport).