Dupa ce a pierdut trei partide consecutive in Liga 1, Rapidul s-a indepartat de prima pozitie, echipa din Giulesti aflandu-se la 9 puncte de liderul CFR Cluj. "Arbitrajele si atitudinea fanilor ne-au scos din lupta pentru titlu. Ce s-a intamplat in aceste 8-9 zile este strigator la cer, s-a vrut scoaterea noastra din competitie", a declarat Razvan Lucescu in cadrul unei conferinte de presa.

Razvan Lucescu, antrenor RapidFoto: AGERPRES

"Ce s-a intamplat in aceste 8-9 zile este strigator la cer. S-a vrut scoaterea noastra din competitie, foarte bine, ati reusit. Nu mai avem nicio sansa la titlu. Din pacate asa-zisii suporteri de la Chiajna se vor rapidisti, insa aia nu sunt. Eu sper insa ca baietii sa inteleaga ca sunt intr-un razboi, ca trebuie sa aiba o alta reactie, ca lucrurile nu sunt drepte pe lumea asta, ca de foarte multe ori in spatele multor lucruri sunt interese foarte mari. Avem un meci extrem de important maine la Vaslui, avem obligatia sa aprindem scanteia, sa rasturnam in favoarea noastra tot ceea ce se intampla. Exista multe lucruri urate in spatele acestei primaveri", a declarat Razvan Lucescu intr-o conferinta de presa sustinuta la ProRapid, conform Mediafax.

Rapid se afla pe locul 5 in clasament, cu 41 de puncte acumulate, la noua puncte distanta de liderul CFR Cluj. Giulestenii au pierdut ultimele trei dispute din campionat, cu Concordia Chiajna (0-1), Ceahlaul Piatra Neamt (1-2) si FC Brasov (0-1).