Real Madrid este, cel putin la prima vedere, mare favorita la calificarea in semifinalele Champions League, echipa lui Jose Mourinho urmand sa se dueleze cu surpriza APOEL. In cealalta intalnire a serii, Benfica va intalni, pe propriul teren, pe Chelsea Londra. Ambele dispute vor incepe la ora 21.45.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Benfica - Chelsea (21.45, "Estádio da Luz", Dolcesport direct)

"Nu am vorbit cu Jose Mourinho sau cu Andre Villas Boas despre Chelsea. Formeaza o echipa puternica, cu jucatori cu mare experienta, va fi o dubla de foc pentru noi. Suntem puternici acasa, dar acum este o alta presiune, discutam despre calificarea in semifinalele competitiei" - Jorge Jesus, antrenor Benfica Lisabona.

"Avem unele probleme de lot, dar avem jucatori capabili sa faca diferenta. Va fi un meci intens, presiunea va fi mare. Suntem increzatori in fortele noastre, speram sa ne facem jocul. Benfica are fotbalisti foarte buni: Cardozo, Pablo Aimar, Gaitan, Bruno Cesar sau Rodrigo. Ne dorim sa inscriem, ar fi foarte important pentru noi in perspectiva returului de pe Stamford Bridge" - Roberto Di Matteo, antrenor Chelsea Londra.

Ultimele rezultate:

Chelsea - Tottenham 0-0

Olhanense - Benfica 0-0

Echipe probabile:

Benfica: Artur - Pereira, Luisao, Garay, Emerson - Gaitan, Garcia, Witsel, Aimar - Cardozo, Rodrigo (4-4-2)

Chelsea: Cech - Cole, Terry, Luiz, Bosingwa - Lampard, Meireles, Ramires - Mata, Drogba, Sturridge (4-3-3).

APOEL - Real Madrid (21.45, "Gsp Stadium", TVR1 direct)

"Suntem constienti de faptul ca trebuie sa facem un meci perfect impotriva Realului. Valoarea adversarului este una stiuta de toata lumea. Cu siguranta, vom avea multe de invatat de la aceste doua meciuri cu spaniolii. Diferenta dintre cele doua echipe este una mare, Realul vrea sa castige Liga, in timp ce noi ne aflam in fata unei performante unice in istoria clubului. Trebuie sa demonstram ca nu am ajuns intamplator in aceasta faza a competitiei" - Ivan Jovanovic, antrenor APOEL.

"APOEL a aratat pana acum o forta incredibila a grupului, acesta este secretul pentru parcursul surprinzator de pana acum. Suntem favoriti la calificare, dar pana la urma trebuie sa aratam acest lucru pe teren, acolo se disputa accederea in semifinale. Un rezultat bun pentru noi ar fi sa invingem in deplasare, dar chiar si asa vom avea un retur dificil" - Jose Mourinho, antrenor Real Madrid.

Ultimele meciuri:

APOEL - AC Omonia 0-0

Real Madrid - Real Sociedad 5-1

(Higuain 6, Ronaldo 32 56, Benzema 40

49 - Prieto 41)

Echipe probabile:

APOEL: Chiotis - Poursaitidis, Oliveira, Jorge, Bonaventura - Morais, Sousa - Charalabides, Solari, Manduca - Almeida (4-2-3-1)

Real Madrid: Casillas - Marcelo, Ramos, Pepe, Arbeloa - Granero, Khedira, Ronaldo, Ozil, Benzema - Higuain (4-2-3-1).