Doua dintre favoritele campionatului de fotbal, FC Vaslui si Rapid Bucuresti au pierdut pe teren propriu, joi seara, in etapa a 22-a din Liga 1: Vaslui, dupa 3 victorii consecutive in stagiunea de primavara, a cedat cu 1-0 in fata Brasovului, iar Rapidul a fost invinsa de Piatra Neamt, in Giulesti, 1-2. Pentru Rapid, este a doua infrangere consecutiva, dupa 0-1 saptamana trecuta, la Chiajna.

Razvan Lucescu, al doilea esec consecutivFoto: Hotnews

Vaslui - Brasov 0-1 (Buga 45+1)

"Am sacrificat un jucator, pentru a-l bloca complet pe Wesley. Aceasta idee tactica ne-a reusit: in plus, am avut atitudine, am muncit foarte mult. E greu sa castigi la Vaslui, pentru ca dupa parerea mea aici este cea mai puternica echipa din Liga 1" - Marius Sumudica, antrenor FC Brasov.

"Nu am jucat ce trebuia, asta este adevarul. Arbitrul a pus si el un umar, acolo. A venit cu tema si acum poate raporta ca misiunea este indeplinita. Nu v-am spus de saptamana trecuta ca nu avem noi abonament la campionat?" - Adrian Porumboiu, patron Vaslui.

Rapid - Ceahlaul 1-2 (Herea 45 - Constantinescu 38, Stana 78)

Dupa incidentul de la Chiajna, portarul Dani Coman nu a fost folosit de tehnicianul Razvan Lucescu. In locul sau a fost distribuit Cosmin Vatca. Schimbarea, solicitata de suporteri, nu a folosit prea mult Rapidului: bucurestenii au fost depasiti de Ceahlaul care a punctat decisiv prin Stana in minutul 78, dupa o faza in care jucatorul nemtenilor a depasit in dribling doi fundasi, apoi l-a "executat" pe Vatca cu o "scarita".