Vineri a avut loc, la Casa Fotbalului, tragerea la sorti a partidelor din semifinalele Cupei Romaniei la fotbal. Dinamose va duela cu Gaz Metan Medias, in timp ce FC Vaslui va intalni pe Rapid in penultimul act al competitiei.

Cupa Romaniei Foto: AGERPRES

Cupa Romaniei, semifinale:

Dinamo Bucuresti - Gaz Metan Medias

FC Vaslui - Rapid Bucuresti

* Nu au existat capi de serie la tragerea la sorti.

Program Cupa Romaniei:

Semifinale:

28 martie, turul - 11 aprilie, returul

Finala:

23 mai, pe "Arena Nationala".

"Adversarii sunt multumiti ca au picat cu noi. Toti isi doreau sa cada cu Gaz Metan. Sper ca de aceasta data Dinamo sa nu castige, pentru ca deja a facut-o in campionat. Putem spune ca suntem avantajati de jocul retur pe teren propriu. Sper sa ajungem in finala. Cupa Romaniei este o competitie diferita si cred ca vom trece cu bine de Dinamo" - Ioan Horoba, presedinte Gaz Metan Medias (sport.ro).

"Este o tragere normala si Mediasul este un adversar accesibil. Obiectivul nostru este campionatul si cupa. Ne-am temut de Rapid si Vaslui. Ar fi fost doua jocuri mai grele, mai ales ca ne vom intalni si in campionat. Preferam Gaz Metan si speram sa castigam" - Constantin Danilescu, director sportiv FC Dinamo (sport.ro).

"Sunt fericit ca nu am intalnit-o pe Dinamo. Mi-as fi dorit sa nu jucam primul meci in deplasare, a fost cea mai nefericita tragere la sorti din acest punct de vedere. Asa a fost sa fie, vom merge la Vaslui sa castigam. Cupa e unul dintre obiectivele noastre si mi-as dori sa-l indeplinim. Cred ca avem prima sansa. Statistica ne-o confera, dar sa vedem ce va fi pe teren" - Constantin Zotta, presedinte Rapid (Protv).

"Vor fi doua meciuri de care pe care. In opinia mea sunt cele mai bune echipe dintre cele patru ramase" - Adrian Porumboiu, patron FC Vaslui (gsptv).