​Dupa o etapa in care Realul a beneficiat de o mana de ajutor din partea arbitrilor (in victoria cu 3-2 de pe terenul lui Betis), Andres Iniesta le ia partea fluierasilor: "Daca ei (n.r. arbitrii) au luat anumite decizii, atunci inseamna ca asa a fost. Nu vad rostul polemicilor, ar trebui sa ne bucuram de fotbal", a precizat mijlocasul Barcelonei.

Andres Iniesta Foto: fcbarcelona.com

In partida de pe "Benito Villamarin", centralul Gorka Sagues nu a dictat doua penaltiuri pentru Betis, la henturile lui Xabi Alonso si Sergio Ramos.

"Arbitrii sunt cei care impart dreptatea in fotbal, iar daca ei au luat anumite decizii, atunci inseamna ca asa a fost. Nu vad rostul polemicilor, oricum nimic nu se mai poate schimba. Daca vom fi cu totii putin mai relaxati din acest punct de vedere, atunci ne vom bucura si mai mult de fotbal", a declarat Andres Iniesta, conform Marca.

"Cred ca toti din campionat avem conditii identice. Primera Division inseamna multe meciuri, iar cel care castiga inseamna ca a facut lucrurile mai bine decat ceilalti. Arbitrii? Cel care castiga o face pentru ca este mai bun", a concluzionat Iniesta.

Dupa 26 de etape disputate, Real Madrid are un avantaj de zece puncte fata de FC Barcelona, formatia clasata pe locul al doilea in Primera Division.

In urmatoarea etapa din campionat, Realul va intalni, pe propriul teren, pe Malaga, in timp ce Barcelona va avea o deplasare dificila la Sevilla.