Ciprian Petre a deschis scorul pentru Gaz Metan Medias, in minutul 3. CFR Cluj a egalat repede, minutul 13, prin Kapetanos. Atacantul grec a irosit si cea mai mare ocazie de a castiga a clujenilor, in prelungiri, cand nu a gasit poarta din centrul careului. CFR Cluj urca pe prima pozitie in Liga 1, dar asteapta jocul lui Dinamo in aceasta etapa, pentru a sti daca ramane in fotoliul liderului.

​"Este primul punct din acest sezon de primavara, sper sa urmeze mai multe. Sigur, am avut 1-0, daca am fi fost mai atenti poate ca am fi pastrat avantajul. Am fost insa lenti la constructie, iar CFR a egalat repede. Un rezultat bun, cu o echipa care se bate la titlu" - Cristi Pustai, antrenor Gaz Metan Medias.

"Pentru noi, un egal la Medias este un rezultat negativ. In a doua repriza, am avut trei ocazii mari de a castiga, dar nu am fructificat niciuna. Echipa a jucat mai bine decat a facut-o acum o saptamana cu Tg. Mures, acesta este lucrul bun pe care l-am vazut azi. Pacat ca nu a putut apara Beto: poate ca el nu ar fi facut greseala lui Stancioiu care s-a plasat eronat la golul lui Petre" - Arpad Paszkany, patron CFR Cluj.