Presa britanica vorbeste din ce in ce mai mult despre o revenire a lui Jose Mourinho la Chelsea, "Daily Express" precizand ca tehnicianul lusitan i-a cerut deja lui Roman Abramovic doua lucruri: salariu de 14,4 milioane de euro pe stagiune si pe Cristiano Ronaldo.

Jose Mourinho Foto: realmadrid.com

Chelsea cauta antrenor dupa despartirea de Andre Villas Boas, iar Mourinho este pe buzele tuturor oficialilor echipei din Premier League.

Conform "Daily Express", Jose ar fi avut deja o discutie de principiu cu Roman Abramovic (patronul londonezilor), iar primele doua cerinte sunt urmatoarele: un salariu de 14,4 milioane de euro pe sezon si aducerea lui Cristiano Ronaldo.

Daca in privinta salariului lucrurile nu par atat de greu de realizat (Abramovic fiind recunoscut pentru faptul ca este cheltuitor), transferul lui Cristiano Ronaldo pare unul utopic.

Vedeta Realului are o clauza de reziliere de un miliard de euro, Ronaldo fiind adus pentru 96 de milioane de euro de la Manchester United (in 2009). In plus, Madridul nu intentioneaza sa se desparta de vedeta sa.

In cazul in care Ronaldo nu ar putea fi transferat, exista si o solutie de rezerva: Edinson Cavani, atacantul celor de la Napoli.

Jose Mario dos Santos Felix Mourinho s-a aflat pe banca tehnica a celor de la Chelsea in perioada 2004-2007.