Atacantul grec Pantelis Kapetanos a marcat unicul gol al victoriei prin care CFR Cluj a urcat in fotoliul liderului din Liga 1 la fotbal: echipa din Gruia a invins cu 1-0 pe FCM Tg. Mures si are doua puncte mai mult decat Dinamo, echipa care joaca sambata cu Gaz Metan Medias (Arena Nationala, 20.20). CFR Cluj a evoluat cu un om mai putin din minutul 47: Gabriel Muresan a fost eliminat, pentru cumul de cartonase galbene.

"Nu prea comentez eu arbitrajul, dar am inteles de la jucatori ca la faza golului initial s-a dictat aut, apoi corner. Din acea lovitura de colt, am primit golul. Chiar si asa, nu aveam voie sa gresim. In a doua repriza, cu om in plus, am controlat jocul, dar am avut doar doua ocazii. Stam destul de bine in aparare, dar trebuie neaparat sa imbunatatim constructia" - Marius Lacatus, antrenor FCM Tg. Mures.

"Daca vom castiga 7 partide cu 1-0, voi fi multumit. Am aratat caracter, avand in vedere ca am ramas in 10 oameni toata repriza secunda. Arbitrul? Cred ca a arbitrat de nota 7, ceea ce reprezinta o nota buna. Suntem pe primul loc, acum presiunea s-a mutat asupra contracandidatelor" - Iuliu Muresan, presedinte CFR Cluj.